![Oficjalne forum klanu [7R]](http://i32.tinypic.com/24eroqv.jpg)
Leader
Nie chciałbym być jakiś samolubny czy coś w tym styl, więc dam wam prawo wybrania ligi CTF, w której będziemy grali.
Ja nie będę niczego nasuwał. Poszukajcie, popytajcie. Wybór należy do was.
Leader
No ale też chodzi mi o bezpłatne ligi
Leader
No to kto chętny na wpisanie nas do ligi. Bo na razie do końca miesiąc z kasą u mnieee baaaaardzo, ale to baaaardzo krucho...
@EDIT: Wybrałem Polską Ligę Soldat [PLS]
Ja chce zebys nas wpisal do ligi . Ten sam dylemat mielismy w mt na db . Nie bylo skladu pelnego itp . Ale dalo to bardzooo duzo doswiadczenia . Zdecydowanie jestem na tak . Nie ma co liczy na zwyciestwo (chociarz kto wie;) ) , ale napewno da to nam wielle dobrego
PS: Ale kasy nie mam xD (OWNED )
Ostatnio edytowany przez Kasia (2009-08-05 20:52:56)
ja wam zafundowac moge nawet jesli w klanie nie ebde niech sie soldat rozwija;)
prezes klanu napisz do mnie na gg 7111709 czy tam gaba niech sie odezwie jak bedizecie miec sqad to sie pykinie jakis meczyk 3vs3 w klanie czy cos
Leader
lucyfer napisał:
prezes klanu napisz do mnie na gg 7111709 czy tam gaba niech sie odezwie jak bedizecie miec sqad to sie pykinie jakis meczyk 3vs3 w klanie czy cos
Z tym meczykiem 3v3, to oczywiście Ciebie widzę w naszym składzie
Co do ligi. Bodajże zapis kosztuje 3.66zł. Mam abonament, więc moge tyle wdać jako Lider xd Idę poczytać i zapiszę.
Spoko, ja mam na karte i jeszcze nie doładowałem.
Ja grałem pare lat w PLS i zawsze znajdą się jacyś frajerzy co nie potwierdza wyniku i beda straszyc adminem PLS. Wiec trzeba sie na takich frajerow przygotowac.

Leader
Nagła zmiana !!!
Wybrałem i zareejstrowałem klan do LoF